Kampeerbelevenis Brabant

Kampeerbelevenis Brabant

Kampeerbelevenis Brabant zorgt keer op keer voor een groot aantal bezoekers en deelnemers die elkaar graag willen ontmoeten in een gemoedelijke sfeer. Kampeerbelevenis is vrij toegankelijk en ook parkeren kost helemaal niets. Laat de vakantie voorpret weer beginnen en bekijk een prachtig, breed en opnieuw uitgebreid exposantenoverzicht. Heel veel campings, volop accessoires, de mooiste tenten van heel NL en vertegenwoordiging van wel 12 merken caravans - inclusief Hobby en Fendt - én - nieuw dit jaar - even zoveel campermerken zijn present. Gastheer van deze allergrootste kampeerexpo van Zuid-Nederland is Bax Totaalrecreatie, een prachtige bestemming in een prachtige omgeving. Stel uw navigatie op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 in op Loo 22. Van harte welkom in Bergeijk!   
 
De combinatie van vele vierkante meters kampeerartikelen, het brede aanbod van vakantieparken, campings, caravans en campers en oog voor trends en ontwikkelingen, zorgt keer op keer voor een groot aantal deelnemers die u graag willen ontmoeten in een gemoedelijke sfeer. Zet uw komst naar Kampeerbelevenis Brabant 2018 daarom alvast in de agenda. Kampeerbelevenis is voor u - als gewaardeerde bezoeker - vrij toegankelijk en ook parkeren kost helemaal niets!

Kampeerbelevenis Brabant 2018 biedt u een prachtig, breed en opnieuw uitgebreid exposantenoverzicht. Heel veel campings, volop accessoires en vertegenwoordigers van wel 12 merken caravans - inclusief Hobby en Fendt - én - nieuw dit jaar - even zoveel campermerken zijn present. Bekijk alle exposanten voor een impressie van wat u kunt verwachten. Hou ook onze website in de gaten. Nog veel meer nieuws en deelnemers volgen namelijk in aanloop naar 9,10 en 11 november. 

Natuurlijk zijn we ook actief op Instagram en Twitter. U bent van harte welkom als volger. Bekijk ook even de Facebookpagina van Kampeerbelevenis. Fijn wanneer u laat wetend dat u onze pagina leuk vindt. Uw duim wordt gewaardeerd. Oh ja, als u dan toch bezig bent, zet uzelf dan ook even op 'aanwezig' op onze gastenlijst. Zo kunnen uw kampeervrienden heel eenvoudig zien dat u ook gaat. Samen gaan verhoogt namelijk de vakantievoorpret!
 
Kampeerbelevenis Brabant 2018 vindt plaats op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 november bij Bax Totaalrecreatie, Loo 22 in Bergeijk. Het evenement is alle dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Kampeerbelevenis is vrij toegankelijk en ook parkeren kost helemaal niets. Huisdieren – met uitzondering van geleidehonden – zijn niet toegestaan.